ET STERKT RESULTAT I EN ANNERLEDES TID

Ved slutten av regnskapsåret 19/20 kan vi i EnviDan slå fast at vi ikke bare har bransjens beste ansatte, men også bransjens beste kunder. Sammen med kundene våre har vi gjort en ekstraordinær innsats i miljøets tjeneste i en tid der ingenting har vært som vanlig.

Vi startet regnskapsåret med mange spennende prosjekter i vente, og enda flere potensielle oppgaver å sikte etter. Året har derfor også vært preget av et intenst fokus på salgsarbeid, der vi har gjort en stor innsats for å tilby de beste løsningene og det sterkeste teamet til våre kunder. Det tar tid og engasjement, og vi er stolte av resultatet. Les mer om noen av de mange nye prosjektene våre lenger ned på siden.

I likhet med resten av verden gikk vi øyeblikkelig i sjokk våren 2020, da samfunnet fra den ene dagen til den andre ble lagt ned. Plutselig var kalenderen tom for møter og usikkerheten var stor, både blant kunder og ansatte. I løpet av få uker så vi likevel en helt fantastisk vilje til å holde hjulene i gang, og kundene våre tok det beundringsverdige ansvaret for å holde prosjektene i gang. Prosjekter som våre ansatte har løst med stort engasjement fra hjemmekontoret, kombinert med hjemmeundervisning for barn, uendelige Teams-møter og kollegiale samlinger på avstand.

På slutten av regnskapsåret kan vi med stor glede konstatere at oppdraget har vært vellykket. Sammen har vi holdt EnviDan i gang, og resultatet snakker sitt klare språk. I år har vi oppnådd det beste resultatet i EnviDans historie. Det gode resultatet er takket være arbeidsinnsatsen fra alle i EnviDans selskaper og avdelinger. Dette betyr også at vi for tiden har en rekordhøy ordrebok. Det lover godt for fremtiden!

Og vi er klare! I det kommende året vil vi fortsette å holde øye med kjernevirksomheten - å tilby verdiskapende miljøløsninger til våre kunder i Norge, Sverige og Danmark. Samtidig, i 20/21, vil vi fortsette å styrke vår digitale transformasjon, med fokus på datavitenskap og en oppgradering av vår portal til Azure-plattformen, til fordel for hele forsyningssektoren.

Det er ingen tvil om at verden nå mer enn noensinne trenger nye og bedre miljøløsninger, og her har vi en unik mulighet til å bidra. Vi har et veldig sterkt utviklingsoppsett, og bidrar med flere spennende utviklingsprosjekter til den grønne overgangen. Du kan lese mye mer om våre synspunkter på forskning og utvikling i det årlige magasinet.

Jeg håper du vil ta deg tid til å lese om EnviDans reise gjennom det spesielle året 19/20.  

 

Morten Fjerbæk - Adm. sjef

 

#vigjørdetformiljøet  #viholderskandinaviaigang #vigjørdetsammen-hverforseg  #vigjørdetsammen  #vigjørenpositivforskjellÅRET I ANTALL

EnviDan-gruppen 2017-2020

 

 

* Resultatmargin: Resultat før finansielle poster i% av nettoinntekt


test - /Default.aspx?Id=3340">les mer her


FORSKNING OG UTVIKLING SKAPER GRUNNLAGET FOR MORGENDAGENS ENVIDAN

 

Når vedlikehold ikke lenger er nok, og når det stilles nye krav til fremtidige løsninger innen EnviDans fagområder, er det behov for å gjøre noe annerledes enn i går, og åpne for nye muligheter og nye samarbeid. Vi må investere i forskning og utvikling. Og det gjør vi i EnviDan!

Se filmen eller les mer her

 

 


MANGE NYE PROSJEKTER I ÅRET

 

 

#VIGJØRDETSAMMEN

Da verden stengte og Covid-19 fylte alle medier, hoder og intranett, opplevde vi et fantastisk samhold i EnviDan, hvor de ansatte gjorde en formidabel innsats for å holde hjulene i gang. Sammen med våre kunder løste vi en rekke spennende prosjekter våren 2020, og det er vi stolte av.

 

 


 

ENVIDAN FYLLER 25 ÅR I 2020

I forbindelse med vår tradisjonelle EnviDag burde vi i år ha feiret EnviDans 25-årsjubileum sammen med alle nåværende EnviDans, samt noen av dem som har designet selskapet de siste 25 årene. Dessverre var ikke dette tilfelle, og vi måtte nøye oss med å feire jubileet med kake på kontorene. Vi vil forhåpentligvis få lov til å møtes for EnviDag i 2021 for å feire jubileet.