False

EnviDan Avtaleverktøy

Oversikt over selskapets avtaler er viktig for alle, men er sjelden noe man har lyst til å bruke tid på. Derfor har vi laget et avtaleverktøy som gir deg det du trenger for å ha kontroll, uten masse ting du ikke bruker og som bare er i veien.

EnviDans Avtaleverktøy gir deg oversikt over alle avtalene dine i en enkel og tilgjengelig webløsning. Her får du oversikt over hver avtale med

  • Kontraktsdokumentene som vedlegg
  • Hvem som er ansvarlig for avtalen
  • Tidspunkt for utløp og reforhandling

Du blir varslet på e-post før viktige datoer, så du aldri glemmer å reforhandle eller si opp en avtale igjen. Løsningen er tilpasset mobile enheter, så du har

 

full tilgang uansett hvor du måtte være. Du kan sortere, filtrere og søke i både aktive og arkiverte avtaler, så du enkelt finner frem til akkurat den avtalen du trenger. Nye avtaler kan enkelt importeres fra Excel. 


Det du faktisk bruker – ikke alt mulig annet 

Prismodellen er like enkel: 30.000 kr/år med ubegrenset antall brukere, avtaler og alt annet. 

Avtaleverktøyet er en del av EnviDans webportal-platform, EnviPortalen. EnviDan er Microsoft Partner og avtaleverktøyet kjører på toppmoderne teknologi i Microsofts Azure Cloud. Som skybasert tjeneste er det ikke nødvendig å installere noe, og du har tilgang til avtaleverktøyet uansett hvor du er. 

 

Se videopresentasjon av Avtaleverktøyet:

Skjermbildene nedenfor viser oversiktssiden i avtaleverktøyet, samt et eksempel på detaljvisning for en avtale.