False

EnviTronic - Online driftsjournal

EnviTronic er et praktisk og anvendelig verktøy som raskt og enkelt gir det nødvendige overblikket over den daglige driften.

Flere av våre kommunale og interkommunale kunder etterspør i økende grad et brukervennlig og fleksibelt verktøy for det daglige overblikket på avløps- og vannbehandlingsanlegg, så vel som for periodisk rapportering av nøkkelparametere. EnviDan tilbyr en online driftsjournal – EnviTronic.

EnviTronic er et praktisk og anvendelig verktøy som raskt og enkelt gir det nødvendige overblikket over den daglige driften. EnviDrift tilpasses etter rapporteringsbehovene og forutsetningene som hvert enkelt anlegg har.

 

Dette gir en dynamisk driftsjournal hvor EnviDans IT- og prosess-spesialister  fortløpende utvikler nye funksjoner i databasen, som ikke bare kommer den enkelte kunden til gode, men også eksisterende kunder som ønsker tilsvarende funksjoner.

Ved å samle alle relevante driftsdata, f.eks egne analyser, analyser fra akkreditert laboratorium og SCADA-data i én database,  flagger EnviTronic automatisk  om dataene har god nok kvalitet og dermed ser man hvilke data som må utbedres.

Vil du ha den lange versjonen?

Fyll deretter ut skjemaet, eller kontakt oss direkte. Da kan vi ha en ikke-forpliktende samtale.

Tor Morten Olsen

KONTAKT MEG
FOR MER INFO

Tor Morten Olsen

+47 971 23 483