False

ENVIDAN SATSER STORT PÅ DIGITALISERING

23.02.2022

 

Med et krav til effektivisering på 2% og historisk store utfordringer på klimaområdet, samt i jakten på den grønne omstillingen, har forsyningssektoren behov for å optimalisere løsninger og arbeidsflyt. EnviDan har i mer enn 10 år utviklet digitale løsninger til nettopp dette formålet, og ser et stort potensial for optimalisering, som nå akselereres for å innfri. Det skjer blant annet med opprettelsen av en selvstendig avdeling, som utelukkende fokuserer på digitale løsninger til forsyningssektoren, og med en sterk profil i front som når ut med produktene.

I forbindelse med en større organisasjonsendring i hele EnviDan-gruppen, har man valgt å skille ut softwareavdelingen til en selvstendig enhet som skal sikre at virksomhetenes softwaretilbud kontinuerlig leverer det beste datagrunnlaget til forsyningssektoren i Danmark, Norge og Sverige. I front for dette arbeidet står Morten Klank, som går inn i EnviDans ledelse som managing director for EnviDans software-avdeling. Morten har vært i EnviDan siden 2019 og har mange års erfaring med å løfte digitale løsninger inn i fremtiden, med gode resultater.

Daglig leder i EnviDan Morten Fjerbæk sier følgende om valget av Morten Klank: «Morten har en unik kunnskap om oppbygging og utvikling av digitale løsninger. Selv om våre softwareløsninger allerede i dag skaper verdier i en lang rekke forsyninger, har vi bruk for en managing director som har et utpreget digitalt tankesett, hvis vi skal lykkes med å skape de digitale løsningene vi håper på, og som vi vet kundene etterspør. Her tror vi på at Morten Klank er det riktige valget».

PRODUKTENE HAR FORTSATT ET VANNFAGLIG UTGANGSPUNKT

Selv om EnviDans softwareløsninger få får sin egen avdeling betyr det ikke at det vann- og spillvannsfaglige utgangspunktet, som produktene alltid har bygget på, får mindre fokus. «Det som spesielt gjør våre produkter relevante og verdiskapende for våre kunder, er at de er utviklet i tett samarbeid mellom våre dyktige vann og spillvannsspesialiser. Våre softwareprodukter utgjør en reell forskjell i hverdagen, fordi vi kjenner utfordringene til kundene våre til bunns og vi har den faglige ekspertisen til å hjelpe dem. Alle produktene våre er skapt ut fra konkrete behov i forsyningen, og sånn skal det fortsette» forsikrer Morten Klank. «Det er våre fagspesialister som er med på å spesifisere krav, teste og implementere våre løsninger, fordi vi tror på at det er i skjæringspunktet mellom software og vannfaglighet at de geniale løsningene finnes» avslutter han.

ENVIDAN ER BLITT MICROSOFT GULLPARTNER PÅ REKORDTID

Gull er akkurat det EnviDan nettopp har oppnådd i samarbeidet med Microsoft. I januar ble EnviDan Microsoft Silver Partner på Azure Cloud-plattformen og ett år etter er sølvet erstattet av gull. Azure Cloud er viktig teknologi i fremtidens digitale løsninger, og derfor setter man i EnviDan veldig stor pris på gullpartnerskapet. «Som gullpartner får vi veldig mange fordeler hos Microsoft, som også kommer kundene våre til gode», forklarer Morten Klank

Morten  Fjerbæk

VIL DU VITE MER?
KONTAKT MEG
FOR MER INFO

Morten Fjerbæk

+45 40 46 17 18