EnviDan søker prosessingeniører til Oslo.

09.04.2021

Vil du være en del av en virksomhet i vekst, hvor faglig utvikling er en del av forretningsmodellen? Da har vi bruk for deg hos EnviDan!

I øyeblikket er vi i en god utvikling med ingeniørtjenester innen renseanlegg. Vi søker derfor prosessingeniører til vårt Oslokontor. Du vil bli en del av et lite, men agilt team av erfarne ingeniører i Oslo. EnviDan har et av de største prosessteamene i Skandinavia og er i gang med flere store oppgaver.

EnviDan AS inngår i et større nordisk konsern, med hovedkontor i Silkeborg, Danmark. EnviDan konsernet har over 270 ingeniører med spisskompetanse innen miljø, vann og avløpssektoren. Ingeniøravdelingen i Norge startet opp i 2017. EnviDan har 18 medarbeidere fordelt på Oslo og Åndalsnes. EnviDan konsernet og spesielt EnviDan i Norge, har meget klare ambisjoner om høy vekst. Vi er sentralt lokalisert ved Oslo sentralstasjon. 

Sammen med våre danske og svenske kolleger har vi stor tverrfaglig kompetanse og erfaring både som rådgivende ingeniører og økonomer (i VA-bransjen). EnviDan utvikler også flere IT verktøy som er markedsledende i den danske VA-sektoren. I Norge øker jevnt og trutt antall kommuner som bruker verktøyene.

Økt fokus på bærekraftige løsninger og skjerpede utslippskrav betyr at vi forventer en fortsatt travel hverdag med prosjekter innenfor planlegging og utbygging av både eksisterende og nye avløpssystemer og renseanlegg. I Norge har EnviDan over 300 offentlige kunder, hovedsakelig kommuner og interkommunale selskaper som mottar rådgivning innen selvkost, samt et økende antall kommuner som mottar ingeniørtjenester. Se vår nettside www.envidan.no for mer informasjon.

Vi ser etter disse kvalifikasjonene:

 • Ingeniør, sivilingeniør eller Ph.D. med interesse for, og helst noen eller flere års erfaring i innen prosess (avløp).
 • Kjennskap til regler,  prosesser og  prosjektering i forbindelse med design av renseanlegg.
 • Har evne til å jobbe både selvstendig og i team
 • Lyst til å bidra til VA bransjens bærekraftige utvikling, hvor det tenkes ressurser fremfor avfall 
 • Prosjektledererfaring og prosjekteringskompetanse er et pluss.
 • Gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig er et krav
 • Godt humør og sans for humor - selv i en travel hverdag

Vi tilbyr:

 • En attraktiv stilling i et firma i vekst
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Et av de aller sterkeste faglige miljøene i Skandinavia innen VA prosess (og avløpsplanlegging).
 • Være en del av et lite lokalt team i utvikling, med mulighet til å forme din egen og avdelingens fremtid
 • Spennende prosjektarbeider innenfor en bransje med mange oppdrag
 • Rådgivning for nye og eksisterende kunder
 • Fagsamlinger, studieturer og ulike sosiale arrangementer
 • Kontorer ved Oslo S

Vi tror at innovasjon i VA bransjen er en nødvendighet – og så er det gøy!

Vi vil bidra til løsningen av morgendagens utfordringer og vi tror at innovasjon er det som skal til for å sikre en bærekraftig utvikling. Ikke bare for oss, men for hele den norske vann- og avløpssektoren. Derfor reinvesterer vi 20 % av overskuddet i innovasjon til nye løsninger og teknologier i tett samarbeid med kommuner, leverandører og forskningsmiljøer. Innovasjon er gøy og utfordrende, og ofte er innovasjon integrert i løsningene vi tilbyr våre kunder. Hos oss blir ditt bidrag med på å forme EnviDans videre utvikling.

Hos EnviDan blir du en del av en engasjert og ambisiøs organisasjon hvor det er rom for å tenke utenfor boksen, og hvor dine gode idéer blir hørt. Samtidig er vi en arbeidsplass der vi praktiserer fleksibilitet og medinnflytelse, og hvor sparring og kunnskapsdeling er en naturlig del av arbeidshverdagen.

Vi leverer bærekraftige og helhetlige løsninger for et godt miljø.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Kristian Enevold Henriksen på telefon 469 05 925 eller Tor Morten Olsen på telefon 971 23 483.

Frist: 02.05.2021. Intervjuer holdes fortløpende.   

Ansettelsesform: Fast

Sted: Storgata 10B, 0155 Oslo

 

Hvis du vil ombord

...så send din søknad med CV og aktuelle vedlegg via  

Kristian Enevold

VIL DU VITE MER?

Kristian Enevold

+47 46 90 59 25

Tor Morten Olsen

VIL DU VITE MER?

Tor Morten Olsen

+47 23 96 67 09