False

EnviDan-ånden

Den helt spesielle EnviDan-ånden

I EnviDan er vi enige om at det å være EnviDaner er litt unikt. Vi kaller det EnviDan-ånden. EnviDan-ånden springer ut av en flat ledelsesstruktur og stor medarbeiderinnflytelse i alle hjørner av virksomheten.

Vi har store faglige ambisjoner i EnviDan og store planer om å vokse, som du også kan lese i vår Mission og Visjon.

Men vi når kun vårt mål hvis vi har glade medarbeidere og våre medarbeidertilfredshetsanalyser viser at det har vi. Vi avholder annethvert år en medarbeidertilfredshetsundersøkelse for å ta temperaturen på arbeidsmiljøet i EnviDan. De nyeste resultatene fra våren 2017 viser at arbeidsgleden i EnviDan scorer 79 av 100 poeng på EEI-indeksen. Dette er et svært godt resultat, som ligger et godt stykke over gjennomsnittet i vår bransje.

Det er vi meget stolte av, fordi det viser at det ikke bare er noe vi sier når vi sier vi er en unik arbeidsplass. Det er noe vi er enige om i EnviDan.

Selv om vi er stolte av det gode resultatet, er det klart at vi for å kunne beholde den arbeidsgleden skal arbeide kontinuerlig mot et enda bedre arbeidsmiljø.

Derfor er der også alltid analysearbeid forbundet med resultatene. Det blir satt opp relevante handlingsplaner på team-, avdelings- og virksomhetsnivå. 

Vi har det morsomt i EnviDan
Vi tar godt vare på våre medarbeidere i EnviDan. Det er et av våre fokuspunkter. Man må ha det godt, for å levere godt. Det er viktig for oss at hver medarbeider har plass til annet enn arbeid, og i EnviDan er vi tilhengere av frihet under ansvar. 

EnviDan har både mat- og massasjeordning samt en god sunnhetsordning. Vi avholder artige julefrokoster, EnviDan Adventure Race og andre personalarrangementer, som alle medarbeidere ser frem til hvert år. Vi har til og med vårt eget EnviDan-øl! 

Vi har også et felles årlig strategiseminar for alle medarbeidere og en rekke faggrupper som bidrar til et godt og utviklende faglig miljø. - Og så avsetter vi 20% av vårt overskudd til utvikling av nye teknologier og løsninger. Les mer om vår innovasjon HER.


Møt en EnviDaner

Hos EnviDan er det vår erklærte målsetning å være bransjens beste arbeidsplass. Våre medarbeidertilfredshetsundersøkelser viser at vi gjør noe riktig, men hva sier våre medarbeidere?

Les her hva Ketil, Mette, Kim, Nils, Elin, Maria og Teis synes om å arbeide hos EnviDan.

 

Teis Stouby Friis  Nielsen

Teis Stouby Friis Nielsen

Aarhus

quote

Nyuddannet hos EnviDan kan beskrives med tre ord: Socialt, uformelt og diversitet. Igennem de sociale rammer opbygges et tæt forhold til ens kollegaer, som giver en uformel stemning i hverdagen og man falder hurtigt til. Diversiteten i projekterne er høj og som nyuddannet er der rig mulighed for at finde lige netop dét fagområde man finder interessant.

 

 

Elin Hermansson

Elin Hermansson

Göteborg

quote

Det finns en företagskultur som ger mig stora friheter att själva lägga upp mitt arbete och strukturera min tid, under eget ansvar. Jag trivs väl med arbetsuppgifterna och mina kollegor, och uppskattar den stora bredd och kompetens som finns inom koncernen.  

Maria  Klintström

Maria Klintström

Malmö

quote

Det bästa med EnviDan är kollegorna och att det verkligen känns som att företaget bryr sig om en och lyssnar på en. Dessutom jobbar jag med väldigt spännande uppgifter där det handlar om att få reningsverken att prestera så bra som möjligt.