Møt en EnviDaner

Hos EnviDan er det vår erklærte målsetning å være bransjens beste arbeidsplass. Våre medarbeidertilfredshetsundersøkelser viser at vi gjør noe riktig, men hva sier våre medarbeidere?

Les her hva Ketil, Maria, Elin, Mette, Kim, Teis og Nils synes om å arbeide hos EnviDan.

 

Ketil Endre  Pedersen

Ketil Endre Pedersen

Oslo

quote

Jeg får jobbe med faglig dyktige mennesker og spennende arbeidsområder. Vi er ledende i Norge innenfor vårt fagfelt og opplever at våre kunder setter pris på vår ekspertise.

Teis Stouby Friis  Nielsen

Teis Stouby Friis Nielsen

Aarhus

quote

Nyuddannet hos EnviDan kan beskrives med tre ord: Socialt, uformelt og diversitet. Igennem de sociale rammer opbygges et tæt forhold til ens kollegaer, som giver en uformel stemning i hverdagen og man falder hurtigt til. Diversiteten i projekterne er høj og som nyuddannet er der rig mulighed for at finde lige netop dét fagområde man finder interessant.

 

 

Maria  Klintström

Maria Klintström

Malmö

quote

Det bästa med EnviDan är kollegorna och att det verkligen känns som att företaget bryr sig om en och lyssnar på en. Dessutom jobbar jag med väldigt spännande uppgifter där det handlar om att få reningsverken att prestera så bra som möjligt.

Elin Hermansson

Elin Hermansson

Göteborg

quote

Det finns en företagskultur som ger mig stora friheter att själva lägga upp mitt arbete och strukturera min tid, under eget ansvar. Jag trivs väl med arbetsuppgifterna och mina kollegor, och uppskattar den stora bredd och kompetens som finns inom koncernen.  

Odd Kjetil  Krekvik

Odd Kjetil Krekvik

Åndalsnes

quote

Jeg får daglig jobbe med faglig spennende utfordringer relevant for min utdanning sammen med meget kompetente kollegaende som bidrar til et godt arbeidsmiljø og hvor vi utvikler hverandre til å bli enda bedre. Følelsen av at vi tilfører samfunnet merverdi ved å levere tjenester og produkter våre kunder har behov for.