False

Vil du bli en av oss?

Faglige utfordringer og spennende prosjekter
Vi har et meget sterkt faglig miljø innenfor vann, spillvann, klimatilpasning, natur og vannmiljø, biogass og fjernvarme. I tillegg har vi en programvareavdeling som er med på å utvikle noen av bransjens mest brukte portalverktøy.

Vi løser primært oppgaver for skandinaviske forsyningsselskaper og kommuner. I tillegg deltar vi i spennende utviklingsprosjekter på tvers av kunder, utdanningsinstitusjoner og samarbeidspartnere. Vi tilbyr derfor store faglige utfordringer og spennende prosjekter, hvor du har mulighet for kvalifisert faglig sparring med gode kolleger på tvers av land, kontorer og fagområder i EnviDan.

Virksomhet i vekst
Du blir en del av en dynamisk virksomhet som hele tiden beveger seg fremover. Samtidig blir du en del av et stort fellesskap med over 240 EnviDanere fra både Danmark, Norge og Sverige. 

 

Plass til utvikling
Vi har utfordringer til deg, hvis du blir EnviDaner, uansett om du akkurat er ferdigutdannet, har vært i bransjen i 30 år eller kommer fra en helt annen bransje. Vi tror på at vi har en unik arbeidsplass, hvor våre erfarne medarbeidere får rom og plass til å være faglige fyrtårn, og samtidig gir plass til at våre mange unge medarbeidere kan bidra med frisk kunnskap.

Har du lyst til at bli en del av en voksende skandinavisk virksomhet med stor takhøyde, fokus på innovasjon og utvikling og en arbeidsplass proppet med flotte kolleger? Se våre ledige stillinger, eller send en uoppfordret søknad til hej@envidan.dk. Vi er alltid på utkikk etter flere talenter! 

Tor Morten Olsen

Vil du vite mer?

Tor Morten Olsen

+47 23 96 67 09