False

HISTORIEN OM ENVIDAn AS

Momentum Consulting AS ble etablert i 2003 av Espen Starheim og Ketil Pedersen. De så et behov i kommunal sektor for rådgivningstjenester knyttet til selkostregelverket. I 2012 byttet selskapet navn til Momentum Selvkost AS. Med årene har vi vokst til et solid fagmiljø med over 14 ansatte som alle er økonomer.

I juli 2016 slo Momentum Selvkost AS seg sammen med EnviDan AS med 204 ansatte i Silkeborg, Århus, København, Ålborg, Lund og Göteborg. De to selskapene har lenge vært markedsledere i sine nisjer i Danmark og Norge. Ved å forene sine ressurser, kompletterer selskapene hverandre både når det gjelder kompetanse, tjenester og markeder. EnviDan  er det nye navnet på det norske selskapet Momentum Selvkost AS.

Ketil arbeider fortsatt aktivt i EnviDan som faglig leder, mens Espen nå jobber i styret til EnviDan AS.

 

EnviDan er i dag Norges ledende selskap på sitt felt og har mer enn halvparten av Norges kommuner på sin kundeliste. Selskapet leverer også bistand innen økonomistyring for norske renovasjonsselskap, herunder utleie av økonomisjef.

I tillegg til å arbeide mot kommunal sektor, har EnviDan erfaring med utarbeidelse av budsjettmodeller og rapporteringsløsninger for privat sektor. Vi har blant annet jobbet for Aker Seafood, Aker Biomarine, Siemens Norge, DNB, Bankenes BetalingsSentral, Schibsted, St. Gobain, Norges Fotballforbund og Tine Meierier. I tillegg har vi utført flere prosjekter innen helserelatert virksomhet for blant annet Vestre Viken HF og Volvat Medisinske Senter.

Tor Morten Olsen

Vil du vite mer?

Tor Morten Olsen

+47 23 96 67 09