False

Om oss

Envidan er et rådgivende ingeniørfirma innen arealplanlegging og kommunalteknisk planlegging. Vi tilbyr det meste innen rådgivning, planlegging og prosjektledelse innen VVA. I tillegg jobber vi med 3D-visualisering, utfører støyberegninger og kan bistå med utarbeidelse av reguleringsplaner og i planprosesser generelt.Envidan  har sentral godkjenning innen VVA.

I 2020 ble det rådgivende ingeniørfirmaet Arealtek AS som tilbyr areal- og kommunalteknisk planlegging med fokus på reguleringsplaner og VVA, en del av Envidan. Oppkjøpet av Arealtek vil styrke Envidans løsninger innen ingeniørtjenester for vann-, veg- og avløpssektoren i Norge. Ved å forene sine ressurser, kompletterer selskapene hverandre både når det gjelder kompetanse, tjenester og markeder. EnviDan  er det nye navnet på det norske selskapet Momentum Selvkost AS.

 

 

Vi er alltid på utkikk etter flere kompetente medarbeidere så ta kontakt med daglig leder Morten Bjøntegaard på mobil 901 38 033 hvis du er interessert i jobb hos oss. Les mer om våre tjenester på nettsiden eller kontakt oss dersom du lurer på noe.

Vi har hovedkontor i Elverum. I tillegg har vi kontor på Gardermoen og i Oslo. På Elverum finner du oss i 3. etasje i Elvarheimgata 10B, inngang ved politistasjonen. På Gardermoen har vi kontor i 2. etasje i Balder allé 2, følg skilting fra hovedinngangen. I Oslo er adressen Storgata 10 B

Tor Morten Olsen

Vil du vite mer?

Tor Morten Olsen

+47 23 96 67 09